Kendt for seriøs bilhandel!

Velkommen hos Schønemann & Brodersen Biler, som drives af Hans Schønemann og Michael Brodersen.

Vi har med mere end 40 års erfaring i bilbranchen, et stort kendskab til handel med biler. Og vi ved hvad der betyder noget i en bilhandel - nemlig tillid og tryghed.

Vores forretning er baseret på passion for biler og passion for kundetilfredshed - faktisk i omvendt rækkefølge. Vi tror på, at hvis du er glad, så hjælper du os med at sælge den næste bil.

Passion for kundetilfredshed..... Vi er begge "opdraget" i et af Nordens største bilfirmaer, og har altid sat en ære i rettidig omhu "hold det du lover og sørg for at kunden er tilfreds". Dette praktiserer vi nu i vores eget bilhus, hvor vi aldrig er tilfredse førend du er det !

Passion for biler..... Vi har specialiseret os i at hente højt udstyrede tyske og svenske biler hjem fra Europa. Vi kender den fulde historik på alle biler, som vi køber. Når vi køber biler hjem til lager, så køber vi udfra følgende kriterie; vi køber aldrig en bil, som vi ikke selv kunne tænke os at køre i.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som er en brancheorganisation med mere end 1400 medlemmer og flere end 20.000 medarbejdere. Alle er fagmænd helt ind i sjælen, og sætter en ære i at holde alle danske biler og bilister godt kørende. Skulle du blive uenig med din forhandler, så har du som bilkøber altid mulighed for en uvildig vurdering hos bilklage.dk

Vi kan 'desværre' ikke guide i hvordan det fungerer, da vi sætter en ære i, at det aldrig kommer dertil. 

Det kalder vi seriøs bilhandel ! 

Det siger vores kunder...

Et helt fantastisk bilfirma. Top professionel service, både før under og efter handel. Alle aftaler er blevet overholdt. Giver mine varmeste anbefaling - tak for en god oplevelse. Mvh. Ole Møller.
_____________

Var lige forbi til formiddag for at snuse. Hans viste rundt og gav en meget behagelig og tillids vækkende orientering om deres biler og forretning. Sjældent at se så fine biler.
Tak og på gensyn.
MVH
Eva & Johnny

Læs flere på facebook