Find din næste drømmebil nu

Anskaffelse
Brændstof

Viser 0 af 0 biler

Filtrer søgning Filtrer søgning

Hov

Der er desværre ingen biler der matcher din søgning

Fandt du ikke drømmebilen på vores lager?

Kundetilfredshed er vores første prioritet

Hos Schønemann & Brodersen Biler har vi mere end 80 års sammenlagt erfaring i bilbranchen & ved derfor også at det mest væsentlige i et bilkøb er tillid & gennemsigthed. Vi har specialiseret os i at hente højtudstyrede svenske & tyske biler hjem fra Europa.

9 januar 2024
God service
En måned efter vi hentede vores næsten nye bil blev vi ramt af KONG FROST. Sprinklervæsken fryser og bilen vil på værksted. Vi ringer til Robin, og han inviterer os ned med bilen til en 24 timers optøning på klargøringsværkstedet. Ved afhentning er bilen støvsuget og sommersprinklervæsken er erstattet med vintersprinklervæske - og klar til at blive kørt ud i kulden igen.
Peter Munk Schade
2 november 2023
Behagelig oplevelse som leasingtager
Jeg har i forbindelse af salg af egen bil påtaget mig en lækker italiensk Alfa Romeo med hjælp fra kyndige Robin hos SB Biler. Processen var super nem og kommunikationen var meget lige til. Der var altid svar på alle spørgsmål. Jeg følte at jeg blev behandlet med respekt og fik en rigtig fornuftig handel igennem. Tak for hjælpen & rådgivningen. Jeg er vild med den nye slæde 🏎️
Emil Ryberg
4 maj 2023
Jeg har netop hentet min nye firmabil…
Jeg har netop hentet min nye firmabil hos Schønemann & Brodersen i Ringsted. Det har været en ovenud positiv oplevelse, med hurtige svartider og professionel behandlig fra Hans Schønemann. Leveringen gik fint og hurtigt og selvom bilen ikke var helt ny, så gjorde klargøringen, at den lignede en bil direkte fra fabrikken. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hans og Michael.
Chris Nørgaard

Har du nogle spørgsmål?

Indtast dit navn her
Ugyldig emailadresse
Indtast din besked her