OM OS

Velkommen hos Schønemann & Brodersen Biler A/S

RENDYRKET PASSION

Schønemann og Brodersen Biler team

Vores forretning er baseret på passion for biler og passion for kundetilfredshed - faktisk i omvendt rækkefølge. Vi tror på, at hvis du er glad, så hjælper du os med at sælge den næste bil. Passion for kundetilfredshed..... Vi er "opdraget" i et af Europas største bilfirmaer, og har altid sat en ære i rettidig omhu "hold det du lover og sørg for at kunden er tilfreds". Dette praktiserer vi nu i vores eget bilhus, hvor vi aldrig er tilfredse førend du er det ! Passion for biler..... Vi har specialiseret os i at hente højt udstyrede tyske og svenske biler hjem fra Europa. Vi kender den fulde historik på alle biler, som vi køber. Når vi køber biler hjem til lager, så køber vi udfra følgende kriterie; vi køber aldrig en bil, som vi ikke selv kunne tænke os at køre i. Det kalder vi RENDYRKET PASSION !

Kundetilfredshed er vores første prioritet

Hos Schønemann & Brodersen Biler har vi mere end 80 års sammenlagt erfaring i bilbranchen & ved derfor også at det mest væsentlige i et bilkøb er tillid & gennemsigthed. Vi har specialiseret os i at hente højtudstyrede svenske & tyske biler hjem fra Europa.

8 maj
Bilhandel i øjenhøjde..
Jeg havde kigget på el-bil gennem nogle måneder, og tog så springet da den rigtige dukkede op hos Schønemann & Brodersen i Ringsted. Fra første minut blev jeg mødt i "øjenhøjde" og alle mine spørgsmål blev besvaret/undersøgt, og der blev oven i købet gravet data frem i form af gældende Serviceaftale, på den bil jeg handlede. Jeg havde vinterhjul med i byttebilen, og jeg fik fine originale vinterhjul til den nye, -Sådan! Er ikke i tvivl om at Schønemann & Brodersen biler, skal ind over mine fremtidige bil handler. Tak til Lars, Hans, og Robin :-)
Lars Herbst
10 april
5 stjerner til Schønemann og Brodersen
Jeg havde en meget behagelig oplevelse i forbindelse med mit køb af en BMW 330e 2023 model. Her vil jeg helt klart handle igen næste gang bilen skal skiftes ud, såfremt de der da har en bil der passer til mig igen. Highfive til Hans
Mads
9 april
Super service og ordenlighed
Sjældent har jeg oplevet et sted hvor service er på allerøverste hylde, der er komplet styr på tingene, intet er overladt til tilfældighederne. I garantiperioden køre det bare efter en snor.Så er du træt af Storkøbenhavns ageren, så skal du slå et slag rundt om Ringsted, og få en super oplevelse. De bliver mit førstevalg næste gang.
Søren Kongstad