OM OS

Velkommen hos Schønemann & Brodersen Biler A/S

RENDYRKET PASSION

Schønemann og Brodersen Biler team

Vores forretning er baseret på passion for biler og passion for kundetilfredshed - faktisk i omvendt rækkefølge. Vi tror på, at hvis du er glad, så hjælper du os med at sælge den næste bil. Passion for kundetilfredshed..... Vi er "opdraget" i et af Europas største bilfirmaer, og har altid sat en ære i rettidig omhu "hold det du lover og sørg for at kunden er tilfreds". Dette praktiserer vi nu i vores eget bilhus, hvor vi aldrig er tilfredse førend du er det ! Passion for biler..... Vi har specialiseret os i at hente højt udstyrede tyske og svenske biler hjem fra Europa. Vi kender den fulde historik på alle biler, som vi køber. Når vi køber biler hjem til lager, så køber vi udfra følgende kriterie; vi køber aldrig en bil, som vi ikke selv kunne tænke os at køre i. Det kalder vi RENDYRKET PASSION !

Kundetilfredshed er vores første prioritet

Hos Schønemann & Brodersen Biler har vi mere end 80 års sammenlagt erfaring i bilbranchen & ved derfor også at det mest væsentlige i et bilkøb er tillid & gennemsigthed. Vi har specialiseret os i at hente højtudstyrede svenske & tyske biler hjem fra Europa.

Fremragende
Baseret på 14 anmeldelser
9 november
Den bedst bilkøbsoplevelse nogensinde!
Vi købte en næsten ny Audi E-tron hos Schønemann & Brodersen Biler. Hele købsoplevelsen fra start til slut, var yderst behagelig og meget imponerende fra Michael Brodersens side.
Rasmus
6 oktober
Super service hele vejen igennem
Jeg handlede bil hos Schønemann & Brodersen Biler omkring 1 juli 2021 og kan helt klart anbefale dem og den service jeg fik. Hans Schønemann var og er utrolig imødekommende og troværdig. Den oplevelse jeg havde der og også efter at jeg var kørt ud af deres udstillings hal gør at jeg helt klart handler min næste bil hos Schønemann & Brodersen Biler A/S
Henrik Thorvald
5 november
Kan kun anbefales
Salg af bil til SB Biler forløb helt problemfrit. Meget hurtig, imødekommende og kompetent behandling. Kan kun anbefales
Hans
Viser vores 5-stjernede anmeldelser