OM FLEXLEASING

INTRODUKTION

HVAD ER FLEXLEASING?

Først & fremmest skal man stoppe med at gøre begrebet flexleasing mere kompliceret end det er. Det er i virkeligheden ret simpelt. SKAT kalder det forholdsmæssig afgift, andre kalder det periodeafgift. Uanset navnet er princippet det samme; det handler om at udnytte muligheden for at betale registreringsafgiften løbende fremfor at betale den fulde registreringsafgift på anskaffelsestidspunktet af bilen. Kort fortalt betyder det at afgiften opdeles i rater, som betales månedsvis. Du betaler altså kun afgift i den periode, bilen er indregistreret. Afgiften er altså bundet til bilens brug og ikke selve bilen. Ved indgåelse af en flexleasingaftale, er det leasingselskabet som ejer bilen. Det skyldes, at lovgivningen ikke tillader, at privatpersoner ejer køretøjer, som flexleases. Derfor er du afhængig af et leasingselskab til at administrere og godkende køretøjet overfor SKAT. Flexleasing kan være et rigtigt fordelagtigt alternativ til et traditionelt bilkøb, men det er ikke altid at det er det rigtige. Dette kan vi hjælpe dig med med, og såfremt det giver bedst mening at indregistrere køretøjet på fuld afgift, så hjælper vi gerne med det. Som tommelfingerregel siges det, at bilen skal have en værdi på mere end kr. 350.000 på fuld afgift, før det giver mening at flexlease. Der kan dog være undtagelser, også selv om bilens værdi er lavere end førnævnte. Det gør sig bla. gældende for sæsonbaserede køretøjer som sportsvogne og specialbiler. Det handler i bund & grund om at finde en løsning som passer til dig og dine behov – og netop det kan vi hjælpe med.

PRIVATLEASING

Majoriteten af de danske flexleasing kunder er private forbrugere. Som privat forbruger nyder man samme fordele af flexleasing som ved erhvervsleasing, herunder lav likviditetsbinding, ingen kilometerbegrænsning og minimal afskrivning på bilen.

ERHVERVSLEASING

Virksomheden betaler alle driftsudgifter i forbindelse med bilen og nyder i samme ombæring fordelene ved flexleasing, herunder lav likviditetsbinding, ingen kilometerbegrænsning og minimal afskrivning på bilen.

SPLITLEASING

Forudsat at majoriteten af ens kørsel er erhvervsrelateret, kan splitleasing være et glimrende værktøj til at undgå firmabilsbeskatning ved privat anvendelse.

Gør bildrømmen til virkelighed

Find drømmebilen

Efter en tæt dialog & behovsafdækning finder vi din drømmebil

Finansiering

Uanset om du skal købe eller lease, finder vi den rigtige finansieringsløsning til dig

Fremvisning

Ved at kontakte os via mail, telefon eller over sociale medier kan du bestille en fremvisning

Kundetilfredshed er vores første prioritet

Hos Schønemann & Brodersen Biler har vi mere end 80 års sammenlagt erfaring i bilbranchen & ved derfor også at det mest væsentlige i et bilkøb er tillid & gennemsigthed. Vi har specialiseret os i at hente højtudstyrede svenske & tyske biler hjem fra Europa.

8 maj
Bilhandel i øjenhøjde..
Jeg havde kigget på el-bil gennem nogle måneder, og tog så springet da den rigtige dukkede op hos Schønemann & Brodersen i Ringsted. Fra første minut blev jeg mødt i "øjenhøjde" og alle mine spørgsmål blev besvaret/undersøgt, og der blev oven i købet gravet data frem i form af gældende Serviceaftale, på den bil jeg handlede. Jeg havde vinterhjul med i byttebilen, og jeg fik fine originale vinterhjul til den nye, -Sådan! Er ikke i tvivl om at Schønemann & Brodersen biler, skal ind over mine fremtidige bil handler. Tak til Lars, Hans, og Robin :-)
Lars Herbst
10 april
5 stjerner til Schønemann og Brodersen
Jeg havde en meget behagelig oplevelse i forbindelse med mit køb af en BMW 330e 2023 model. Her vil jeg helt klart handle igen næste gang bilen skal skiftes ud, såfremt de der da har en bil der passer til mig igen. Highfive til Hans
Mads
9 april
Super service og ordenlighed
Sjældent har jeg oplevet et sted hvor service er på allerøverste hylde, der er komplet styr på tingene, intet er overladt til tilfældighederne. I garantiperioden køre det bare efter en snor.Så er du træt af Storkøbenhavns ageren, så skal du slå et slag rundt om Ringsted, og få en super oplevelse. De bliver mit førstevalg næste gang.
Søren Kongstad